Petinizle Tatil Hayal Değil: Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Tatil planları hiç şüphesiz ki herkes için yılın en güzel zamanlarının gelişini müjdeliyor. Fakat hayvan dostları için tatil planı, ne yazık ki en sevdikleri dostlarından ayrı geçirecekleri günleri de temsil ediyor. Buna karşın kediniz veya köpeğinizle tatil yapabilmek, evcil hayvan kabul eden oteller sayesinde artık imkansız değil! Ülkemizde her geçen gün sayıları artan bu oteller, hayvanseverlerin kedi ve köpeklerinden ayrı kalmalarının önüne geçiyor.

Peki bu oteller hangileri? Binlerce otel arasından sizin tatil rotanızda bulunan ve evcil hayvanınızı da kabul edecek olanı bulmak elbette kolay değil. Fakat imkansız da değil. Bu doğrultuda, pet hayvanınızla birlikte tatile gidebileceğiniz başlıca otelleri sizin için derleyen Ankara Veteriner Kliniği Vetrium’un önerilerini dikkate alarak tatil planlarınızı şekillendirebilirsiniz!

En İyi Dostunuzla Tatile Gidebileceğiniz Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Artık tatil dönemi geldiğinde çok daha fazla mutlu olabilirsiniz. Çünkü sizin için listelediğimiz evcil hayvan kabul eden oteller arasından kedinizle veya köpeğinizle konaklamayı tercih ettiğiniz tesiste kalabileceksiniz. İşte en iyi dostunuzla gönül rahatlığıyla tatil yapmanıza imkan tanıyan otellerden bazıları…

Ankara Swissotel

uçak seyahati için bekleyen güneş gözlüklü jack russel cinsi köpek

Genellikle iş seyahatleri için sıklıkla tercih edilen Ankara Swissotel, beş yıldız konforunda hizmet veren bir oteldir. Merkezi konumu ile oldukça kolay bir şekilde ulaşılabilen otel, evcil hayvan kabul eden oteller listesinde yerini alıyor. Turistik ziyaretlerinizde veya iş seyahatlarinizde evcil hayvanınızla birlikte yüksek standartlarda konaklama hizmeti almanızı garantileyen Ankara Swissotel’de kaldığınız süre boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz tüm veterinerlik hizmetleri için Ümitköy veteriner kliniklerinden Vetrium’un profesyonel ekibine başvurabilirsiniz.

Assos Dove Hotel Resort & Spa

Yaz tatillerinin uğrak yerlerinden Assos, Çanakkale’ye bağlı olup muhteşem bir doğaya sahiptir. Adından da anlaşılacağı üzere Assos’ta bulunan Assos Dove Hotel Resort & Spa da evcil hayvanınızla birlikte denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilmenize olanak sağlayan tesislerden biri. Eğer yolunuz Kadırga Koyu’na düşüyorsa, bu otelin tüylü dostunuzla tatil yapmak için ideal bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Köpeğinizin tatile uyum sağlayabilmesinde önemli rol oynayan eğitimi hakkında bilgi sahibi olmak için Köpek Eğitimi Rehberi adlı içeriğimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Büyükada Çankaya Otel

İstanbul’un gözbebeği, Prens Adaları’nın en büyüğü olan Büyükada’da konumlandırılan Büyükada Çankaya Otel, petinizle keyifli bir tatil geçirebilmeniz için biçilmiş kaftan. Üstelik ada sakinlerinin sokaklarında beslediği yüzlerce kedi ve köpeği gördükten sonra Büyükada’nın tüylü dostunuzla gitmek için mükemmel rotalardan biri olduğunu da düşünebilirsiniz.

Club Dedeman Bodrum

deniz kenarında dinlenen sarman kedi

Evcil hayvanınızla Bodrum tatili yapmayı planlıyorsanız, Club Dedeman Bodrum’da konaklayabilirsiniz. Ancak otelde tesisin politikası gereği yalnızca 10 kilogram veya daha hafif ağırlıktaki hayvanlar kabul ediliyor. Bu nedenle eğer büyük cins bir petiniz varsa, otel rezervasyonu yapmadan önce bu detayı değerlendirmenizde büyük fayda var.

Club Prive By Rixos Belek

Tatil tercihiniz güney taraflarından yana ise Antalya’nın popüler tatil beldelerinden Belek’te konumlandırılan Club Prive By Rixos Belek’i göz önünde bulundurabilirsiniz. Böylece evcil hayvanınızla lüks bir tatil deneyim ide yaşama fırsatı yakalayabilirsiniz. Fakat bu tesisin de en fazla 8 kilogram ağırlığındaki kedi ve köpekleri kabul ettiğini belirtmeden geçmeyelim. Ayrıca evcil hayvanınızla konaklamalarınız için ayrı bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Nikki Beach Resort & Spa

En çok tercih edilen tatil bölgelerinden Bodrum’un Torba beldesinde yer alan Nikki Beach Resort & Spa, oldukça kapsamlı ve konforlu bir tatil imkanı sunuyor. 5 yıldızlı hizmet veren bu tesis, Bodrum’da görülmesi gereken birçok yere yakın olmasının yanı sıra mükemmel manzarası ile de misafirlerinin beğenisini kazanıyor.

Diğer yandan evcil hayvan kabul eden otellerden biri olarak yer verdiğimiz bu tesiste petinizle konaklamanız için birtakım koşulları kabul etmeniz gerektiğini belirtmekte yarar var. Bu doğrultuda, tatil planı yaptığınız sırada otel ile iletişime geçerek bu konuda bilgi almanızı ve ihtiyaçlarınızı yetkililere bildirerek gerekli ayarlamaların siz tatile başlamadan yapılmasını sağlamanızı tavsiye ederiz.

Novotel Konya

bahçede yanyana duran kedi ve köpek

Turistik amaçla veya iş nedeniyle Konya’yı ziyaret edecekseniz ve evcil hayvanınızla gidebileceğiniz bir otel arıyorsanız, Novotel Konya ihtiyaçlarınıza yanıt verebilir. Belli bir ek ücret karşılığında petinizle Konya’nın tadını çıkarabilir, otele yürüme mesafesindeki turistik yerleri gezebilirsiniz. Hatta şehirdeki konaklamanız sırasında Anadolu mutfağının nadide örneklerini tadarak ziyaretinize lezzet de katabilirsiniz.

Richmond Pamukkale Thermal

Hem pamuk gibi manzarası hem de şifalı termal sularıyla ülkemizin önde gelen turizm yörelerinden Pamukkale’yi ziyaretiniz sırasında Richmond Pamukkale Thermal’de konaklayabilirsiniz. Tam pansiyon konseptli otelde diğer otellerdeki hizmetlerin birçoğunu bulabilmeniz mümkün. Ayrıca evcil hayvanların da kabul edildiği otelde tüylü dostunuzun konforu için bahçe katındaki odalarda kalmanız sağlanıyor. Bu sayede kedinizin veya köpeğinizin de sizinle birlikte doğanın içinde mutlu bir tatil geçirmesi söz konusu olabiliyor.

Taksim International Abant Palace

Karadeniz’in göz bebeği Bolu’nun doğal güzelliklerini keşfetmek ve bu keşif sırasında evcil hayvanınızdan ayrı kalmamak istiyorsanız Taksim International Abant Palace, bu anlamda ihtiyaç duyduğunuz tesis hizmetini verebilir. Ancak kedinizin veya köpeğinizin size tahsis edilen odada değil, evcil hayvanlar için tesis tarafından yapılmış küçük kulübelerde konaklaması sağlanıyor. Bu kulübeler ise otelin bahçesinde bulunuyor.

Ek olarak, evcil hayvanınızın gıda ve diğer ihtiyaçlarını da sizin karşılamanız bekleniyor. Başlangıçta dezavantaj gibi görünse de küçük dostunuzun ihtiyaçlarını en iyi sizin bildiğinizi göz önünde bulundurmakta yarar var.

The Cappadocia Hotel

nehir kenarında köpeğiyle manzara izleyen kadın

Türkiye’de mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olan Kapadokya’yı gezmek ve Nevşehir ilinin diğer güzelliklerini evcil hayvanınızla birlikte görmek istiyorsanız The Cappadocia Hotel’i tercih edebilirsiniz. 2015 yılında hizmete başlayan bu tesis, Ürgüp bölgesinde bulunmakta olup keyifli bir tatil deneyimi yaşamanız için gerekli pek çok ihtiyacınıza da yanıt verebilmektedir. Üstelik evcil hayvanınızla konaklamanızdan ek bir ücret talep edilmediği için daha ekonomik bir tatil yaşayabilmeniz de mümkün.

Kedinizi daha iyi tanıyabilmek adına ırklara ve türlere ait özellikler konusunda Kedi Irkları, Kedi Türleri ve Özellikleri başlıklı içeriğimize başvurabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaş: